За нас

Ние знаем, че авторитета на една компания се гради много трудно и се губи много лесно. Ценим доверието на нашите клиенти повече от всичко друго, затова не можем да си позволим да не го оправдаем. Ние предлагаме винаги най-доброто, за да гарантираме високоефективен, надежден и безопасен продукт.

Правилното съчетание на  висококачествените материали и продукти със съвременните дизайнерски решения и функционалност е целта ни за постигане на отлични резултати при създаване на неповторим уют в дома или офиса на нашите клиенти. При нас клиентите получават безплатни консултации и цялостен инженеринг.

Отношението към околната среда и предлагането на иновационни технологии с цел пестене на енергия и постигане на пълен комфорт и уют са част от философията на компанията.

Политиката на Овиклима  е в насока енергийна ефективност:

-влагане на висококачествени материали и съоръжения

-използване на нови технологии и прилагане на технически решения съобразени с конкретните изисквания и спецификата на всяка сграда или помещение.

Дейността на фирмата е насочена към маркетиране и продажба на отоплителни и климатични съоръжения, както и ориентация, проектиране, доставка, монтаж и сервиз на цялостни инсталации и отделни компоненти – котли на всички видове горива, алуминиеви и  стоманени радиатори, лири за бани,  подови и стенни конвектори, тръби, изолации, подови и соларни системи, вентилация и климатизация,  системи за регулиране, контрол и др.

Овиклима работи с висококвалифицирани и мотивирани специалисти с дългогодишен практически опит и амбиция за поддържане на високо професионално ниво. Благодарение на това, Овиклима задоволява  добре както желанията на индивидуалния клиент, така и високите изисквания на крупния инвеститор.

Влагаме много усилия, знания и опит, за да осигурим на клиентите си надеждни и висококачествени услуги, както и да оправдаем техните високи очаквания.

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНА ИНВЕСТИЦИЯ !

НИЕ УМЕЕМ ДА ПЕСТИМ ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ !